• Ανοίγουμε ξανά και σας περιμένουμε!

  Ανοίγουμε ξανά και σας περιμένουμε!

  🚨Επιτέλους μας ανοίγουν κι εμάς!!
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΔΩ 💪

  🧪Οι μαθητές και οι διδάσκοντες είναι υποχρεωτικό να υπόκεινται σε εβδομαδιαίο αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test). Στέλνετε την δήλωση αποτελέσματος selt-test μέσω του gov.gr στο info@acrodance.gr ή συμπληρώνετε την δήλωση που θα βρείτε εδώ κι επίσης την στέλνετε στο info@acrodance.gr.
  💉Εάν είστε πλήρως εμβολιασμένοι στέλνετε την βεβαίωση εμβολιασμού επίσης στο ίδιο email.

  🚸Κατά την προσέλευση στη σχολή:

  • Παρακαλείσθε όπως προσέρχεσθε 15 min νωρίτερα, για να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να μην καθυστερεί η έναρξη των μαθημάτων!
  • Εισέρχεστε στο χώρο ένας-ένας, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
  • Απολυμαίνετε τα χέρια σας με αντισηπτικό διάλυμα που παρέχουμε κατά την είσοδό σας και καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής σας.
  • Τοποθετείτε τα παπούτσια και τις τσάντες σας σε σακουλάκια που σας περιμένουν επίσης στην είσοδο, τα οποία απορρίπτετε κατά την έξοδό σας σε μπλε κάδο έξω από τη σχολή (ανακυκλώνονται).
  • Ο χρόνος παραμονής στους χώρους της σχολής θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο.
  • Τα αποδυτήρια θα χρησιμοποιούνται εκ περιτροπής (έως δύο άτομα κάθε φορά) και μόνο εάν είναι απαραίτητο. Προτιμήστε να έρχεστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Εάν έρχεστε με τα ΜΜΜ, παρακαλώ να φέρνετε και καθαρά ρούχα, για να αλλάζετε πριν το μάθημα.
  • Πρίν ξεκινήσετε το μάθημα ΠΛΕΝΕΤΕ τα χέρια σας ή ξαναβάζετε αντισηπτικό, το ίδιο και αφού τελειώσει το μάθημα.
  • Αφήνετε τα ντουλαπάκια ανοιχτά όταν φεύγετε και ανεβάζετε τα κλειδάκια σας στο ισόγειο.

  🧦 Παρακαλώ, να φέρνετε μαζί σας δεύτερο ζευγάρι καθαρές κάλτσες, προσωπικό μπουκαλάκι νερό, δεύτερη μπλούζα και πετσετούλα!

  😷 Εν αναμονή νέας κρατικής οδηγίας για τη χρήση μάσκας σε σχολές χορού, σας ενημερώνω πως η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κατά την είσοδό σας στη σχολή, στη γραμματεία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους (αποδυτήρια, αναμονή στα παγκάκια), καθώς ΚΑΙ κατά τη διεξαγωγή του μαθήματος.

  ↔️ Ως γενικός κανόνας αποστασιοποίησης τίθεται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου όσων βρίσκονται στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, εξαιρουμένων των περιπτώσεων κατά τις οποίες για τις ανάγκες μίας άσκησης απαιτείται σωματική επαφή. Στην περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες στην εν λόγω άσκηση είναι υποχρεωμένοι να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν και μετά την άσκηση, και η επαφή να είναι πολύ σύντομη.

  🔟 Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε μάθημα περιορίζεται σε 10.

  👌Στο χώρο μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής για την προστασία όλων μας.

  ☎️Παρακαλώ, για ο,τιδήποτε αφορά σε μαθήματα (κρατήσεις, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, ερωτήσεις κλπ) επικοινωνείτε:
  1. Μέσω mail στο info@acrodance.gr
  2. Μέσω messenger στο AcrOdance by Anna Omiridi
  3. Στο κινητό μου 6936607770

  Σας ευχαριστώ πολύ 🙏
  Σας φιλώ και ανυπομονώ! 😘🥳🥰