• AcrOdance

  Don't forget to play!
  AcrOdance

  Τι είναι το ΑcrΟdance;

  Το ΑcrΟdance είναι ένα μάθημα έκπληξη! Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει.. Η διδασκαλία του ΑcrΟdance έχει κατά βάση παιγνιώδη χαρακτήρα. Πραγματοποιείται έντονη προθέρμανση, ακολουθούν ασκήσεις ενδυνάμωσης-ευλυγυσίας, ακροβατικό μέρος που αφορά σε ατομικές ή ομαδικές ασκήσεις-συνασκήσεις και ολοκληρώνεται με αποθεραπεία και χαλάρωση. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος άσκησης του σώματος και του πνεύματος. Αποσκοπεί στην ελεύθερη κι αβίαστη ψυχοσωματική έκφραση. Μέσα από την εξάσκηση των ακροβατικών, του παιχνιδιού και του χορού, πάντα με συνοδό τη δημιουργικότητα, οδηγούμαστε σε ψυχοσωματική ανάπτυξη. Το σώμα δυναμώνει και διαμέσου της μυϊκής ενδυνάμωσης επέρχεται και η ψυχική ανάταση.

  Σε ποιους απευθύνεται;

  Το ΑcrΟdance απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, βάρους, φυσικής κατάστασης, προηγούμενης σωματικής δραστηριότητας. Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να γυμναστούν με εναλλακτικούς τρόπους, να διασκεδάσουν, να εκτονωθούν. Σε ανθρώπους που επιθυμούν να αποβάλλουν το άγχος από την καθημερινότητά τους. Ακόμη, απευθύνεται σε καλλιτέχνες κάθε είδους, οι οποίοι συνεχώς αναζητούν έμπνευση και ανάπτυξη φαντασίας μέσα από πρωτότυπες και πρωτόγνωρες δραστηριότητες.

  Πού βοηθάει;

  Το ΑcrΟdance αναπτύσσει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, ευκινησία με την κυριολεκτική, αλλά και με τη μεταφορική τους έννοια. Αναπτύσσει την κιναίσθηση και τη νευρομυϊκή συναρμογή. Βοηθάει στην αποβολή του άγχους, του φόβου, των αρνητικών συναισθημάτων. Τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Αυξάνει τον αυτοέλεγχο. Συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας. Δυναμώνει σώμα και πνεύμα.
  Το σώμα μας είναι πολύ δυνατό. Με ορθή καθοδήγηση μπορεί να κάνει πράγματα που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

  (!) Ολιγάριθμα τμήματα
  (!) ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 2020 | Δες περισσότερα εδώ >

  Pricing Plan  • Κόστος ανά μάθημα
   12€


   *Δυνατότητα ακύρωσης μαθήματος 6 ώρες πριν την έναρξή του, ειδάλλως το μάθημα θεωρείται πως έχει πραγματοποιηθεί.

   Εκπτώσεις από -10% έως -35% για μηνιαία συνδρομή.

  • 1 μάθημα/εβδομάδα
   από 48€ μόνο 40€

  • 2 μαθήματα/εβδομάδα
   από 96€ μόνο 65€

  • 3 μαθήματα/εβδομάδα
   από 144€ μόνο 95€

  • 4 μαθήματα/εβδομάδα
   από 192€ μόνο 135€

  *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
  **Σε συνδυασμό με άλλα μαθήματα προσφερόμενη έκπτωση.

  Δες όλες τις προσφορές!

  Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

  • Katerina Leontaritou

   Katerina Leontaritou

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 300hours (level 2) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Η Κατερίνα Λεονταρίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή της με το σώμα και την κίνηση ξεκίνησε στα 4 της χρόνια, με μουσικοκινητική και μπαλέτο. Φοίτησε στην Ραλλού Μάνου,

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 300hours (level 2) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Η Κατερίνα Λεονταρίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή της με το σώμα και την κίνηση ξεκίνησε στα 4 της χρόνια, με μουσικοκινητική και μπαλέτο. Φοίτησε στην Ραλλού Μάνου, όπου διδάχθηκε κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό. Παράλληλα ανακάλυψε την yoga και πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό “Yoga alliance”. Κατέχει επιπλέον το δίπλωμα pilates mat, από τον οργανισμό BASI pilates system. Συμμετείχε σε παραστάσεις χορού και mini video yoga!

  • Anna Omiridi

   Anna Omiridi

   Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ακροβατούσε στα χέρια των γονιών της, πριν ακόμα περπατήσει. Από τα 3 της χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας, κοντά στον πατέρα της Δημήτρη Ομηρίδη, δάσκαλο πολεμικών τεχνών. Στα 5 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, τα οποία παρακολουθούσε για 8 χρόνια. Συμμετείχε στη χορωδία του

   Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών.
   Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ακροβατούσε στα χέρια των γονιών της, πριν ακόμα περπατήσει.
   Από τα 3 της χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας, κοντά στον πατέρα της Δημήτρη Ομηρίδη, δάσκαλο πολεμικών τεχνών.
   Στα 5 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, τα οποία παρακολουθούσε για 8 χρόνια.
   Συμμετείχε στη χορωδία του Εθνικού Ωδείου.
   Η μουσική της παιδεία βοήθησε στην εξέλιξη και την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς και στη σύνθεση δικών της έργων, και τελικώς συνέβαλε στην εμπειρία της όσον αφορά στη Μουσικοκινητική Αγωγή.
   Στα 7 της ξεκίνησε μπαλέτο.
   Της αρέσει η ποίηση και από το 1997 μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 350 δικά της ποιήματα.
   Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη πολεμικών τεχνών και χορού.
   Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών.
   Στον παρελθόν συμμετείχε σε πρωταθλήματα Latin στην Ελλάδα, έχοντας διακρίσεις στις κατηγορίες Theatre Arts & Rising Stars.
   Έχει ακροβατήσει και χορέψει σε φεστιβάλ τσίρκου, θεάτρου δρόμου κ.ά. με την ομάδα της και τα αδέρφια της.
   Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με την Ομάδα Δημιουργικού Χορού του ΤΕΦΑΑ.
   Έχει συμμετάσχει και οργανώσει κινησιολογικά-χορογραφικά-σκηνοθετικά χοροθεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ παιδικού θεάτρου, θεάτρου δρόμου, μουσικής, χορού, variete, μουσικά live και πολλές άλλες εκδηλώσεις.
   Η ειδικότητά της στο ΤΕΦΑΑ καλείται Ορχηστική, και περιλαμβάνει Μουσικοκινητική Αγωγή (Σύστημα Carl Orff), Στοιχεία Σύγχρονου Χορού (Σύστημα Limon), Δημιουργικό Χορό, Κλασσικό Χορό, Ελληνικό Χορόδραμα, Σύστημα Πιλάτες (Pilates), Χοροθεραπεία, Γιόγκα (Yoga), Θεατρικό Παιχνίδι, Τζαζ (Jazz), Λάτιν (Latin), Παραδοσιακούς Χορούς και Λαϊκά Παιχνίδια απ’ όλο τον Κόσμο, Contact Improvisation, Σωματικό Θέατρο κ.ά.
   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχοκινητικής Αγωγής, Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff, Δημιουργικού Χορού, Θεατρικού Παιχνιδιού, Κινησιοθεραπείας, Αξιολόγησης Φυσικής Κατάστασης, Σωματικού Θεάτρου, Ποιητικού Σώματος, Feldenkrais, Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας κ.ά.
   Όλες της οι γνώσεις, οι κιναισθητικές της ικανότητες, οι δυνατότητες και οι αδυναμίες της, έχουν μπλεχτεί και τυλιχτεί, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο κουβάρι. Αυτό το πολύχρωμο κουβάρι, είναι το AcrOdance της Άννας Ομηρίδη.

  • Anastasia Delta

   Anastasia Delta

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της προσδίδει το χαρακτηρισμό “κορίτσι λάστιχο”! Μετά από 8 χρόνια πλήρους ενασχόλησης με τη ρυθμική σε επίπεδο πρωταθλητισμού –με συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες αθλητικές διοργανώσεις- ένας σοβαρός τραυματισμός καθίσταται αιτία να σταματήσει τον πρωταθλητισμό και κάθε μορφή άθλησης αργότερα για αρκετά χρόνια. Έπειτα από αναζήτηση και πειραματισμό, το 2014 ανακαλύπτει το Acrodance by Anna Omiridi, τα ακροβατικά πανιά και το pole dancing, τα οποία την κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και σωματικού θεάτρου, ενσωματώνοντας ακροβατικούς συνδυασμούς σε χοροθεατρικούς αυτοσχεδιασμούς.

 • Stretching

  Ενδυνάμωση - Ευλυγισία
  Stretching

  Τι είναι το Stretching;

  Ένα μάθημα που αποσκοπεί στη βελτίωση του εύρους της κινητικότητας των αρθρώσεων και των μυών, στη βελτίωση της στάσης του σώματος, καθώς και στη διόρθωση -όσο το δυνατόν- πλευριώσεων (χρησιμοποίηση περισσότερο μίας μεριάς, ενός χεριού, ενός ποδιού κλπ) που ενδεχομένως υπάρχουν στο σώμα.
  Πραγματοποιείται προθέρμανση, ακολουθούν διαφόρων ειδών ενεργητικές και παθητικές διατάσεις με στόχο π.χ. κάποιο split και ολοκληρώνεται με αποθεραπεία και χαλάρωση.

  Μερικά από τα οφέλη των διατάσεων

  Βελτίωση φυσικής κατάστασης, μάθησης και απόδοσης σε ασκήσεις που εμπεριέχουν επιδεξιότητα, ισορροπίας, νευρομυϊκού συντονισμού, σωστής στάσης του σώματος, καλής κυκλοφορίας του αίματος, αντίληψης και γνώσης του σώματος.
  Μείωση πιθανότητας θλάσης των μυών ή τραυματισμού των αρθρώσεων και πρόληψη μόνιμων βραχύνσεων σε άτομα που έχουν προδιάθεση π.χ. κύφωση, μείωση άγχους.
  Αύξηση αρθρικού υγρού των αρθρώσεων, μήκους του μυός και απόκτηση μεγαλύτερης αντοχής, εύρους κίνησης των αρθρώσεων, πνευματικής και σωματικής χαλάρωσης μέσω της ελάττωσης της μυϊκής έντασης.

  (!) Ολιγάριθμα τμήματα

  Pricing Plan  • Κόστος ανά μάθημα
   9€


   *Δυνατότητα ακύρωσης μαθήματος 6 ώρες πριν την έναρξή του, ειδάλλως το μάθημα θεωρείται πως έχει πραγματοποιηθεί.

   Εκπτώσεις από -10% έως -35% για μηνιαία συνδρομή.

  • 1 μάθημα/εβδομάδα
   από 36€ μόνο 30€

  • 2 μαθήματα/εβδομάδα
   από 72€ μόνο 55€

  • 3 μαθήματα/εβδομάδα
   από 108€ μόνο 85€

  • 4 μαθήματα/εβδομάδα
   από 144€ μόνο 115€

  *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
  **Σε συνδυασμό με άλλα μαθήματα προσφερόμενη έκπτωση.

  Δες όλες τις προσφορές!

  Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

  • Katerina Leontaritou

   Katerina Leontaritou

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 300hours (level 2) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Η Κατερίνα Λεονταρίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή της με το σώμα και την κίνηση ξεκίνησε στα 4 της χρόνια, με μουσικοκινητική και μπαλέτο. Φοίτησε στην Ραλλού Μάνου,

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 300hours (level 2) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Η Κατερίνα Λεονταρίτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή της με το σώμα και την κίνηση ξεκίνησε στα 4 της χρόνια, με μουσικοκινητική και μπαλέτο. Φοίτησε στην Ραλλού Μάνου, όπου διδάχθηκε κλασσικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό. Παράλληλα ανακάλυψε την yoga και πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό “Yoga alliance”. Κατέχει επιπλέον το δίπλωμα pilates mat, από τον οργανισμό BASI pilates system. Συμμετείχε σε παραστάσεις χορού και mini video yoga!

  • Anastasia Delta

   Anastasia Delta

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της προσδίδει το χαρακτηρισμό “κορίτσι λάστιχο”! Μετά από 8 χρόνια πλήρους ενασχόλησης με τη ρυθμική σε επίπεδο πρωταθλητισμού –με συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες αθλητικές διοργανώσεις- ένας σοβαρός τραυματισμός καθίσταται αιτία να σταματήσει τον πρωταθλητισμό και κάθε μορφή άθλησης αργότερα για αρκετά χρόνια. Έπειτα από αναζήτηση και πειραματισμό, το 2014 ανακαλύπτει το Acrodance by Anna Omiridi, τα ακροβατικά πανιά και το pole dancing, τα οποία την κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και σωματικού θεάτρου, ενσωματώνοντας ακροβατικούς συνδυασμούς σε χοροθεατρικούς αυτοσχεδιασμούς.

 • Aerial Fun

  Aerial FUN!
  Aerial Fun

  Το Aerial Fun (fundamentals) είναι μία σειρά μαθημάτων γυμναστικής με σκοπό την ανάπτυξη της ειδικής δυναμικής ικανότητας σε εναέριους εξοπλισμούς (silks, trapeze, hoop, hammock). Ενδυνάμωση, ευλιγισία, αύξηση εύρους κίνησης, αντοχή, ισορροπία, αποβολή φόβου επιτυγχάνονται μέσα από ένα ασκησιολόγιο που καταλήγει στην επίτευξη απλών εναέριων δεξιοτήτων. Το μάθημα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γυμναστεί σωστά και συμμετρικά, με ευχάριστο, δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο καθώς και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις σωματικές του προσαρμογές για συμμετοχή σε προχωρημένα ακροβατικά προγράμματα.

  Aerial Silks: δύο μακρυά κομμάτια μαλακού υφάσματος που κρέμονται από ένα μόνο σημείο.
  Aerial Static Trapeze: εναέριος μηχανισμός που αποτελείται από μία ράβδο κρεμασμένη από σχοινιά.
  Aerial Lyra/Aerial Hoop: μία μεταλλική κυκλική στεφάνη που αναστέλλεται από ένα μόνο σημείο.
  Aerial Hammock: μία αιώρα μαλακού υφάσματος που κρέμεται από δύο σημεία.

  (!) Ολιγάριθμα τμήματα

  Pricing Plan  • Κόστος ανά μάθημα
   9€


   *Δυνατότητα ακύρωσης μαθήματος 6 ώρες πριν την έναρξή του, ειδάλλως το μάθημα θεωρείται πως έχει πραγματοποιηθεί.

   Εκπτώσεις από -10% έως -35% για μηνιαία συνδρομή.

  • 1 μάθημα/εβδομάδα
   από 36€ μόνο 30€

  *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
  *Σε συνδυασμό με άλλα μαθήματα προσφερόμενη έκπτωση.

  Δες όλες τις προσφορές!

  Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

  • Klito Tsigkri

   Klito Tsigkri

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 150hours (level 1) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, μεγάλωσε, διάβασε και σπούδασε Χημεία. Παράλληλα, η ενασχόλησή της με τον κλασσικό χορό από την ηλικία των 3 χρόνων την έβαλε σε ένα

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 150hours (level 1) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, μεγάλωσε, διάβασε και σπούδασε Χημεία. Παράλληλα, η ενασχόλησή της με τον κλασσικό χορό από την ηλικία των 3 χρόνων την έβαλε σε ένα δρόμο συνεχούς αναζήτησης της κίνησης, της άσκησης και του πειραματισμού με το σώμα. Έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με το σύγχρονο χορό, το pilates, την capoeira και είναι δρομέας αντοχής. Μαθητεύει δίπλα στην Άννα Ομηρίδη και έχει μυηθεί στη φιλοσοφία του AcrΟdance. Ασχολείται συστηματικά από το 2013 με τα εναέρια ακροβατικά κι έχει παρακολουθήσει πληθώρα ειδικών σεμιναρίων. Σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ και είναι μητέρα τριών παιδιών αποδεικνύοντας πως με δουλειά, επιμονή, αγάπη και πάθος κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος!

 • Παιδικό Τμήμα

  7-11 ετών
  Παιδικό Τμήμα

  Τι είναι το AcrOdance Kid;

  Ένα μάθημα που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 7-11 ετών. Ακροβατικές δεξιότητες, ενδυνάμωση, ευλυγισία, δημιουργικότητα, ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση. Θεατρικό παιχνίδι, δημιουργικός χορός, μουσικοκινητική αγωγή.
  Το AcrOdance Kid, καθώς και το Aerial Fun Kid, του οποίου η περιγραφή ακολουθεί, περιλαμβάνουν λοιπόν εκτός των άλλων εκγύμναση, τεχνική και ακροβατικά κόλπα, φυσική κατάσταση, αδρεναλίνη και πολλά ακόμα!
  Και τα 2 μαθήματα στοχεύουν και ωφελούν όχι μόνο στο φυσικό επίπεδο, αλλά και στο συναισθηματικό επίπεδο, στον συντονισμό αλλά και την έκφραση.

   

  Τι είναι το Aerial Fun Kid;

  Ένα μάθημα που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 7-11 ετών.
  Οι μαθητές σε αυτό το επίπεδο μπορεί να μην είναι ακόμα σε θέση να ανέβουν στο ύφασμα ή να αναστρέψουν τη συσκευή χωρίς βοήθεια από τον εκπαιδευτή. Αυτά τα μαθήματα είναι για την εξοικείωση και την άνεση με τον εναέριο εξοπλισμό και την αντίληψη του σώματος στο χώρο.
  Ο εγκέφαλος προσαρμόζεται στην αντίληψη ύψους, το σώμα αντιλαμβάνεται το χώρο.

  Aerial Silks: δύο μακρυά κομμάτια μαλακού υφάσματος που κρέμονται από ένα μόνο σημείο.
  Aerial Static Trapeze: εναέριος μηχανισμός που αποτελείται από μία ράβδο κρεμασμένη από σχοινιά.
  Aerial Lyra/Aerial Hoop: μία μεταλλική κυκλική στεφάνη που αναστέλλεται από ένα μόνο σημείο.
  Aerial Hammock: μία αιώρα μαλακού υφάσματος που κρέμεται από δύο σημεία.

  (!) Ολιγάριθμα τμήματα

  Pricing Plan  • Κόστος ανά μάθημα
   9€


   *Δυνατότητα ακύρωσης μαθήματος 6 ώρες πριν την έναρξή του, ειδάλλως το μάθημα θεωρείται πως έχει πραγματοποιηθεί.

   Εκπτώσεις από -10% έως -35% για μηνιαία συνδρομή.

  • 1 μάθημα/εβδομάδα
   από 36€ μόνο 30€

  • 2 μαθήματα/εβδομάδα
   από 72€ μόνο 55€

  *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
  *Σε συνδυασμό με άλλα μαθήματα (γονέας ή αδερφός-ή) προσφερόμενη έκπτωση.

  Δες όλες τις προσφορές!

  Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

  • Klito Tsigkri

   Klito Tsigkri

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 150hours (level 1) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, μεγάλωσε, διάβασε και σπούδασε Χημεία. Παράλληλα, η ενασχόλησή της με τον κλασσικό χορό από την ηλικία των 3 χρόνων την έβαλε σε ένα

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 150hours (level 1) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, μεγάλωσε, διάβασε και σπούδασε Χημεία. Παράλληλα, η ενασχόλησή της με τον κλασσικό χορό από την ηλικία των 3 χρόνων την έβαλε σε ένα δρόμο συνεχούς αναζήτησης της κίνησης, της άσκησης και του πειραματισμού με το σώμα. Έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με το σύγχρονο χορό, το pilates, την capoeira και είναι δρομέας αντοχής. Μαθητεύει δίπλα στην Άννα Ομηρίδη και έχει μυηθεί στη φιλοσοφία του AcrΟdance. Ασχολείται συστηματικά από το 2013 με τα εναέρια ακροβατικά κι έχει παρακολουθήσει πληθώρα ειδικών σεμιναρίων. Σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ και είναι μητέρα τριών παιδιών αποδεικνύοντας πως με δουλειά, επιμονή, αγάπη και πάθος κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος!

  • Anastasia Delta

   Anastasia Delta

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της προσδίδει το χαρακτηρισμό “κορίτσι λάστιχο”! Μετά από 8 χρόνια πλήρους ενασχόλησης με τη ρυθμική σε επίπεδο πρωταθλητισμού –με συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες αθλητικές διοργανώσεις- ένας σοβαρός τραυματισμός καθίσταται αιτία να σταματήσει τον πρωταθλητισμό και κάθε μορφή άθλησης αργότερα για αρκετά χρόνια. Έπειτα από αναζήτηση και πειραματισμό, το 2014 ανακαλύπτει το Acrodance by Anna Omiridi, τα ακροβατικά πανιά και το pole dancing, τα οποία την κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και σωματικού θεάτρου, ενσωματώνοντας ακροβατικούς συνδυασμούς σε χοροθεατρικούς αυτοσχεδιασμούς.

 • Κύκλος 15 Μαθημάτων AcrO Duets

  Ακροβατικά Ζεύγη από 17/12 έως 18/02
  Κύκλος 15 Μαθημάτων AcrO Duets

  AcrO Duets – Ακροβατικά Ζεύγη (Τρίτη & Πέμπτη 17:30-19:00)

  Σεμιναριακός Κύκλος 15 Μαθημάτων από 17/12 έως 18/02/20

  Ακροβατικά παιχνίδια, ασκήσεις, ισορροπίες, στηρίξεις, σηκώματα, πτώσεις και βοήθειες σε ζευγάρια.
  Εμπιστοσύνη, συνεργασία, ομαδικότητα.
  Ανατροφοδότηση, κιναίσθηση, αποβολή φόβου.
  Ενδυνάμωση, ευκινησία, ευλυγισία.
  Η τέχνη του να κατεβαίνεις-πέφτεις σωστά, έπειτα από μία επιτυχημένη ή αποτυχημένη στήριξη.
  (!) Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα που έχουν ήδη μία βασική ακροβατική εμπειρία.

  Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί φωτογράφηση των συμμετεχόντων (όσων το επιθυμούν) σε studio την Πέμπτη 20/02 17:00-23:00.

  (!) Ολιγάριθμα τμήματα

  Pricing Plan  • Υποχρεωτική παρακολούθηση όλου του κύκλου
   150€

  • 10% έκπτωση (135€) με προεγγραφή έως και 07/12
   20% έκπτωση (120€) για μαθητές AcrOdance, καθώς και μέλη του Dancetheater Plus προεγγραφή έως και 07/12

  *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

  Θα ακολουθήσει:
  -AcrOdance - Ακροβατική Χορογραφία
  Stay tuned..

  Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

  Δες αναλυτικά όλο το πρόγραμμα! >

  • Anna Omiridi

   Anna Omiridi

   Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ακροβατούσε στα χέρια των γονιών της, πριν ακόμα περπατήσει. Από τα 3 της χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας, κοντά στον πατέρα της Δημήτρη Ομηρίδη, δάσκαλο πολεμικών τεχνών. Στα 5 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, τα οποία παρακολουθούσε για 8 χρόνια. Συμμετείχε στη χορωδία του

   Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών.
   Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ακροβατούσε στα χέρια των γονιών της, πριν ακόμα περπατήσει.
   Από τα 3 της χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας, κοντά στον πατέρα της Δημήτρη Ομηρίδη, δάσκαλο πολεμικών τεχνών.
   Στα 5 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, τα οποία παρακολουθούσε για 8 χρόνια.
   Συμμετείχε στη χορωδία του Εθνικού Ωδείου.
   Η μουσική της παιδεία βοήθησε στην εξέλιξη και την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς και στη σύνθεση δικών της έργων, και τελικώς συνέβαλε στην εμπειρία της όσον αφορά στη Μουσικοκινητική Αγωγή.
   Στα 7 της ξεκίνησε μπαλέτο.
   Της αρέσει η ποίηση και από το 1997 μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 350 δικά της ποιήματα.
   Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη πολεμικών τεχνών και χορού.
   Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών.
   Στον παρελθόν συμμετείχε σε πρωταθλήματα Latin στην Ελλάδα, έχοντας διακρίσεις στις κατηγορίες Theatre Arts & Rising Stars.
   Έχει ακροβατήσει και χορέψει σε φεστιβάλ τσίρκου, θεάτρου δρόμου κ.ά. με την ομάδα της και τα αδέρφια της.
   Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με την Ομάδα Δημιουργικού Χορού του ΤΕΦΑΑ.
   Έχει συμμετάσχει και οργανώσει κινησιολογικά-χορογραφικά-σκηνοθετικά χοροθεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ παιδικού θεάτρου, θεάτρου δρόμου, μουσικής, χορού, variete, μουσικά live και πολλές άλλες εκδηλώσεις.
   Η ειδικότητά της στο ΤΕΦΑΑ καλείται Ορχηστική, και περιλαμβάνει Μουσικοκινητική Αγωγή (Σύστημα Carl Orff), Στοιχεία Σύγχρονου Χορού (Σύστημα Limon), Δημιουργικό Χορό, Κλασσικό Χορό, Ελληνικό Χορόδραμα, Σύστημα Πιλάτες (Pilates), Χοροθεραπεία, Γιόγκα (Yoga), Θεατρικό Παιχνίδι, Τζαζ (Jazz), Λάτιν (Latin), Παραδοσιακούς Χορούς και Λαϊκά Παιχνίδια απ’ όλο τον Κόσμο, Contact Improvisation, Σωματικό Θέατρο κ.ά.
   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχοκινητικής Αγωγής, Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff, Δημιουργικού Χορού, Θεατρικού Παιχνιδιού, Κινησιοθεραπείας, Αξιολόγησης Φυσικής Κατάστασης, Σωματικού Θεάτρου, Ποιητικού Σώματος, Feldenkrais, Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας κ.ά.
   Όλες της οι γνώσεις, οι κιναισθητικές της ικανότητες, οι δυνατότητες και οι αδυναμίες της, έχουν μπλεχτεί και τυλιχτεί, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο κουβάρι. Αυτό το πολύχρωμο κουβάρι, είναι το AcrOdance της Άννας Ομηρίδη.

 • Workshops

  Όλα τα Σεμινάρια
  Workshops

  Acrobatic Contemporary Dance με τη Γιασεμή Παπαιωάννου

  Σεμινάριο ακροβατικού σύγχρονου χορού
  Δευτέρες 2, 9 & 16/12 12:00-15:00
  Διάρκεια σεμιναρίου 9 ώρες
  Δες αναλυτικά γι' αυτό το σεμινάριο εδώ >

   

  AcrO Duets – Ακροβατικά Ζεύγη με την Άννα Ομηρίδη

  Σεμιναριακός Κύκλος 15 Μαθημάτων
  Τρίτη & Πέμπτη 17:30-19:00 από 17/12 έως 18/02/20
  Διάρκεια σεμιναρίου 22,5 ώρες
  Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί φωτογράφηση των συμμετεχόντων (όσων το επιθυμούν) σε studio την Πέμπτη 20/02 17:00-23:00.
  Δες αναλυτικά γι' αυτό το σεμινάριο εδώ >

  • Yasmine Papaioannou

   Yasmine Papaioannou

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 300hours (level 2) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Διπλωματούχος Καθηγήτρια Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού. Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ. Γεννημένη στην Αθήνα το 1991. Ξεκίνησε το κλασσικό μπαλέτο όταν ήταν 3,5 χρονών. Μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 300hours (level 2) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Διπλωματούχος Καθηγήτρια Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού. Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ.

   Γεννημένη στην Αθήνα το 1991. Ξεκίνησε το κλασσικό μπαλέτο όταν ήταν 3,5 χρονών. Μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια χορού, έχει μαθητεύσει πλάι σε σπουδαίους καθηγητές χορού και διδάσκει Μουσικοκινητική Αγωγή, Κλασσικό Μπάλετο, Σύγχρονο Χορό (συστήματα LimonReleaseGraham), Ηip Ηop, Μοντέρνο Χορό, Ζumba, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα AcrOdance by Anna Omiridi, Latin και Pole Dancing. Κάθε χρόνο συμμετέχει σε παραστάσεις χορού στο corps de ballet, ως solist και ως χορογράφος. Είναι μέλος της χοροθεατρικής ομάδας ‘Cast’ που έχει ιδρύσει η χορογράφος Μπέττυ Βυτινάρου. Ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα μουσικής, τραγουδιού και μιούζικαλ. Ο χορός είναι για εκείνη πηγή ζωής και πιστεύει πως όλα μπορεί κανείς να καταφέρει αρκεί να τα ονειρευτεί με όλη του τη δύναμη και να μην πάψει ποτέ να προσπαθεί για αυτά.

  • Anna Omiridi

   Anna Omiridi

   Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ακροβατούσε στα χέρια των γονιών της, πριν ακόμα περπατήσει. Από τα 3 της χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας, κοντά στον πατέρα της Δημήτρη Ομηρίδη, δάσκαλο πολεμικών τεχνών. Στα 5 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, τα οποία παρακολουθούσε για 8 χρόνια. Συμμετείχε στη χορωδία του

   Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Αθηνών.
   Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ακροβατούσε στα χέρια των γονιών της, πριν ακόμα περπατήσει.
   Από τα 3 της χρόνια παρακολουθούσε μαθήματα αυτοάμυνας, κοντά στον πατέρα της Δημήτρη Ομηρίδη, δάσκαλο πολεμικών τεχνών.
   Στα 5 της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, τα οποία παρακολουθούσε για 8 χρόνια.
   Συμμετείχε στη χορωδία του Εθνικού Ωδείου.
   Η μουσική της παιδεία βοήθησε στην εξέλιξη και την ενασχόλησή της με το τραγούδι, καθώς και στη σύνθεση δικών της έργων, και τελικώς συνέβαλε στην εμπειρία της όσον αφορά στη Μουσικοκινητική Αγωγή.
   Στα 7 της ξεκίνησε μπαλέτο.
   Της αρέσει η ποίηση και από το 1997 μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 350 δικά της ποιήματα.
   Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη πολεμικών τεχνών και χορού.
   Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών.
   Στον παρελθόν συμμετείχε σε πρωταθλήματα Latin στην Ελλάδα, έχοντας διακρίσεις στις κατηγορίες Theatre Arts & Rising Stars.
   Έχει ακροβατήσει και χορέψει σε φεστιβάλ τσίρκου, θεάτρου δρόμου κ.ά. με την ομάδα της και τα αδέρφια της.
   Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με την Ομάδα Δημιουργικού Χορού του ΤΕΦΑΑ.
   Έχει συμμετάσχει και οργανώσει κινησιολογικά-χορογραφικά-σκηνοθετικά χοροθεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ παιδικού θεάτρου, θεάτρου δρόμου, μουσικής, χορού, variete, μουσικά live και πολλές άλλες εκδηλώσεις.
   Η ειδικότητά της στο ΤΕΦΑΑ καλείται Ορχηστική, και περιλαμβάνει Μουσικοκινητική Αγωγή (Σύστημα Carl Orff), Στοιχεία Σύγχρονου Χορού (Σύστημα Limon), Δημιουργικό Χορό, Κλασσικό Χορό, Ελληνικό Χορόδραμα, Σύστημα Πιλάτες (Pilates), Χοροθεραπεία, Γιόγκα (Yoga), Θεατρικό Παιχνίδι, Τζαζ (Jazz), Λάτιν (Latin), Παραδοσιακούς Χορούς και Λαϊκά Παιχνίδια απ’ όλο τον Κόσμο, Contact Improvisation, Σωματικό Θέατρο κ.ά.
   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχοκινητικής Αγωγής, Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff, Δημιουργικού Χορού, Θεατρικού Παιχνιδιού, Κινησιοθεραπείας, Αξιολόγησης Φυσικής Κατάστασης, Σωματικού Θεάτρου, Ποιητικού Σώματος, Feldenkrais, Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας κ.ά.
   Όλες της οι γνώσεις, οι κιναισθητικές της ικανότητες, οι δυνατότητες και οι αδυναμίες της, έχουν μπλεχτεί και τυλιχτεί, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο κουβάρι. Αυτό το πολύχρωμο κουβάρι, είναι το AcrOdance της Άννας Ομηρίδη.

  • Anastasia Delta

   Anastasia Delta

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi. Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της

   Certified by the International Certification of Dance Studies in AcrOdance style, completed 450hours (level 3) under the supervision of Ms. Anna Omiridi at AcrOdance by Anna Omiridi.

   Γεννημένη στην Αθήνα το ’93, σε ηλικία 4 μόλις χρόνων ξεκινά τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο. Αμέσως ξεχωρίζει για την ελαστικότητα του σώματός της η οποία της προσδίδει το χαρακτηρισμό “κορίτσι λάστιχο”! Μετά από 8 χρόνια πλήρους ενασχόλησης με τη ρυθμική σε επίπεδο πρωταθλητισμού –με συμμετοχές σε αγώνες και διάφορες αθλητικές διοργανώσεις- ένας σοβαρός τραυματισμός καθίσταται αιτία να σταματήσει τον πρωταθλητισμό και κάθε μορφή άθλησης αργότερα για αρκετά χρόνια. Έπειτα από αναζήτηση και πειραματισμό, το 2014 ανακαλύπτει το Acrodance by Anna Omiridi, τα ακροβατικά πανιά και το pole dancing, τα οποία την κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και σωματικού θεάτρου, ενσωματώνοντας ακροβατικούς συνδυασμούς σε χοροθεατρικούς αυτοσχεδιασμούς.

 • What's Next

  upcoming classes

 • Workshops

  Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα. Σεμινάρια ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, χορού, αυτοσχεδιασμού-δημιουργικότητας.

  Δες τα σεμινάρια!
 • Είπαν για εμάς

  Σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα, κατακτήσεις, αναζητήσεις..
  Δείτε σχόλια μαθητών για να πάρετε μια γεύση!

  Δες τα σχόλια
 • Μπες στην παρέα

  του AcrOdance!

  • μαθήματα
  • σεμινάρια
  • παραστάσεις
  • εκδρομές
  • φωτογραφίες
  • διασκέδαση
  Θέλεις κι άλλα?