• Μηνιαίος Στόχος Απριλίου 2022

  Μηνιαίος Στόχος Απριλίου 2022

  Κάθε μήνα κι ένας ομαδικός στόχος!

  Μιας και μπήκαμε στην Άνοιξη.. θα γίνει του.. Spring!!
  Χειροκυβίστηση – Handspring!!

  Αυτό το μήνα μαθαίνουμε – επαναλαμβάνουμε ασκήσεις όπως 1.γέφυρα (backbend), 2.σκορπιό (scorpion handstand), 3. μπροστινό σπαγκάτ (frontsplit), 4.αργή χειροκυβίστηση (further forward), 5.αργή χειροανακυβίστηση (further backward – backbend kickover), 6. μετωποκυβίστηση (headspring), με στόχο να καταλήξουμε φυσικά στην χειροκυβίστηση (handspring). Άντε, με το καλό, όταν μάθουμε καλά όλα αυτά, να καταλήξουμε σε επόμενο μηνιαίο στόχο και στην “χειροανακυβίστηση” (flik-flak)!!

  Επίσης, επειδή ο φόβος μας κρατάει πίσω, για να εξοικειωθούμε ακόμα περισσότερο με το σώμα μας, αλλά και με το πάτωμα, μαθαίνουμε – επαναλαμβάνουμε ασκήσεις όπως 1.κυβίστηση (forward roll), 2.ανακυβίστηση (backward roll), 3.αλματική κυβίστηση – πανθηράκι (dive roll), 4.ανεστραμμένη στήριξη – κατακόρυφο (handstand), 5.κατακόρυφο κυβίστηση (handstand forward roll) και 6. ανακυβίστηση στην κατακόρυφο (backward roll to handstand).

  Ο μηνιαίος στόχος του Απριλίου, μέσω βασικών ασκήσεων και συνασκήσεων, που είναι χρήσιμες και αρκετά διασκεδαστικές, αποσκοπεί στην πολύπλευρη ενδυνάμωση και ευλυγισία όλου του σώματος, τη δυνατότητα προσανατολισμού στο χώρο, την εκμάθηση ελέγχου του σώματος, την απόκτηση θάρρους, την καλλιέργεια επιδεξιότητας, ρυθμού, συντονισμού και κινητικής δεξιότητας.

  Let’s fall & roll..!!

  Δες τον προηγούμενο μηνιαίο στόχο!

  Δες τον επόμενο μηνιαίο στόχο!